НАГРАЂЕНИ ФОТОГРАФИ МЕШ „ГОША“ У НОВОМ САДУ

Чланови фото секције МЕШ ,,Гоша“ са својим ментором проф. Наташом Миљевић су у суботу 19. маја, на дан Преноса моштију Светог Саве из Трнова у Милешеву, у Новом Саду, присуствовали свечаној академији и додели награда награђеним ученицима из Србије, Републике Српске и Српске дијаспоре који су учествовали на овогодишњем литерарном и ликовном конкурсу ,, Светосавље и наше доба“ који је организовало Министарство просвете, Центар за ликовни развој деце и омладине. Радови су били изложени у холовима СТШ ,,Милева Марић Ајнштајн“ у центру града​ а самој академији и свечаној додели награда присуствовао је велики број ученика, њихових ментора и гостију из земље и дијаспоре. Скупу се обратило више уважених говорника из СПЦ, Министарства просвете и Кола српских сестара.

На фотографијама можете видети кадрове са саме изложбе и академије као и неке неке од утисака које смо понели из Новог Сада, нашег прелепог града на плавом Дунаву.
Фото – Милош Савић, Јована Томашевић и Наташа Миљевић
Награђени ученици су Жарко Возић, Милош Савић, Вук Момчиловић, Јована Томашевић за колективни рад – фото репортажу ,,Свети витез реда Змаја“ и  њихов ментор проф. Наташа Миљевић

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/nagradjeni-fotografi-mes-gosa-u-novom-sadu/