НАЈАВА ПРЕДСТАВЕ „ЦЕЛО ТЕЛО ТУ МЕ БОЛИ“

Установи Културни центар Смедеревска Паланка, њеној организационој јединици – Градском позоришту, указана је част и додељено поверење да са представницима локалне самоуправе преузме улогу једног од двадесет градова-домаћина Србије, приликом организовања пете по реду манифестације „Дани Српске у Србији.“
Између осталог, на сцени Градског позоришта Паланка, наступиће представа „Цело тело ту ме боли“, у извођењу ансамбла Градског позоришта „Јазавац“, из Бања Луке.
Реч је о узбудљивој и врло духовитој представи пријатеља из Бања Луке, насталој према мотивима текста „Лекција“, Ежена Јонеска, а у адаптацији и режији Николе Пејаковића.
У њој ћемо уживати у уторак, 19. септембра, од 19,00 сати, а улаз за представу је слободан.

Будући да почиње нова позоришна сезона, за редовну публику су припремљења и нека изненађења.
Прво од њих је нови дизајн позоришне улазнице, која ће се у оптицају појавити на билетарници баш за поменуту представу из Бања Луке.
Потом, сви који на билетарници буду преузели бесплатну улазницу за представу „Цело тело ту ме боли“, добиће прилику да остваре попуст од 30% на комплетан рачун у ресторану „Жута дуња“, који се налази у ул. Индустријској 37. Довољно је да сачувате карту, и са њом након представе посетите угодни амбијент ресторана.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/najava-predstave-celo-telo-tu-me-boli/