НАЈОШТРИЈЕ ОСУЂУЈЕМ НАПАД НА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА ТОПЛИЦУ ПИНТОРОВИЋА (МИЛОШ ВУЧЕВИЋ ПОТПРЕДСЕДНИК ГО СНС)

Најоштрије осуђујем напад на председника Општине Смедеревска Паланка, Топлицу Пинторовића, којим су лажне демократе поново показале своје право лице – лице батинаша, насилника и хулигана.

Народ је лажне демократе због лоповлука одавно прочитао и казнио, пославши их у дубоку политичку сенку, ван било каквог домашаја државног новца. Сада им је, у недостатку било каквог политичког плана и програма, једино преостало да мрзе и бију боље од себе, људе који се труде да покрену промене и донесу економску добробит грађанима Србије.

И зато је лажни демократа, а истински табаџија Игор Миленковић-Мачак, који је претукао председника Општине Смедеревска Паланка, заправо, један обичан миш. На његову жалост, Србија се променила и нема више мишјих рупа у које би могли да се сакрију ни он, ни њему слични лопови, штеточине и батинаши.

Позивам надлежне државне органе да што хитније процесуирају све случајеве проневере и арчења народног новца, међу којима је и случај Игора Миленковића-Миша, који је, преко Фудбалског клуба „Водице“, којим је управљао, проневерио преко 13 милиона динара народних пара, од 2015. до 2016. године.

Ни Смедеревска Паланка, ни њени грађани, нити грађани било ког дела Србије, не заслужују да буду таоци лоповске политике лажних демократа, да једва преживљавају и годинама буду на ивици финансијског колапса, док се разни мишеви богате и пуне своје џепове.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/najostrije-osudjujem-napad-na-predsednika-opstine-smederevska-palanka-toplicu-pintorovica-milos-vucevic-potpredsednik-go-sns/

3 comments

  • Sss on 16/05/2017 at 09:11

  Predsedniče, pročistite odvod u ulici Nova bb, od Dis-a do HRŠ-a! Jezero usmrdele vode i dalje stvara probleme! Najviše ugrožava djake prvake koji svaki dan idu u školu! Vozila se penju na trotoar ,da bi obišli jezero, i ugrožavaju djake! Jedno dete je zakačilo taxi vozilo! Sprečite tragediju!!!!!!!!!
  Poštovani uredniče sajta „Palanka danas“, intervenišite i vi da se ovaj veliki problem reši! Uputite dopis predsedniku jer očigledno ne reaguje na pisanja gradjana o tome! Životi dece su u pitanju! A potrebno je samo otpušiti odvod ispod rešetke da kišna voda ima gde da ode!
  Hvala.

  • Tebra on 15/05/2017 at 20:44

  Za svaku osudu su ovakvi fizički i verbalni napadi od ovih i ovakvih. Uzgred, budi rečeno, uz pomoć tih i takvih je i zaseo u fotelju predsednika.

   • Jasna on 16/05/2017 at 21:50

   Bas tako.

Komentari su onemogućeni.