НАЈПРЕТРАЖИВАНИЈИ ПОЈАМ НА ГУГЛУ У СРБИЈИ 2020. ЈЕ ГУГЛ УЧИОНИЦА

Појам „гугл класрум“ (Google classroom) био је најпретраживанији појам у овој години, објавила је компанија Гугл у оквиру годишње листе најпретраживанијих појмова, догађаја и личности у 2020. Други по заинтересованости публике био је појам вирус корона.

Следе Коби Брајант и Исидора Бјелица, патријарх Иринеј и избори 2020. Као последица новонастале ситуације и већег обима рада од куће, грађани су често претраживали и популарне апликације, попут Зума, да би их користили у пословне сврхе. Такође су тражили и актуелне спортске догађаје, познате личности, и серијске програме. Цео регион, па и Србију, посебно су занимали избори у САД.

Најчешће претраживани спортски догађаји били су НБА утакмице, меч Србија-Шкотска, Роланд Гарос и Аустралиан Опен. Најгледаније серије на интернету биле су домаћа „Игра судбине” и страна „Ла каса де папел”. На листи популарних су и „Немогућа љубав“, „Јужни ветар“, „Убице мог оца“, „Покуцај на моја врата“, „Државни службеник“, „Друго име љубави“…

Међу траженим догађајима нашао се и Дан државности Србије, избори у Црној Гори, Ускрс 2020, Дан светог Патрика и протести у Београду.

Осим Коби Брајанта, Исидоре Бјелице и преминулог патријарха, као личности претраживани су и Жак Брел, Иван Бекјарев, Доналд Трамп, Џо Бајден, Радомир Антић, Дарија Кисић и Предраг Кон.

Поред Зум апликације, тражене су и апликације Еон, вибер, Е порези и Е дневник за родитеље.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/najpretrazivaniji-pojam-na-guglu-u-srbiji-2020-je-gugl-ucionica/

3 comments

  • Majka on 10/12/2020 at 09:57

  Uz zadrugu možeš i da se nasmejes koliko su ljudi otišli u aut. A uz ovu učionicu samo da places od muke koliko je neorgranizovano.

   • Azanjac on 10/12/2020 at 13:47

   Pa zato što ti koji treba da organizuju gledaju Zadrugu😁

  • Azanjac on 10/12/2020 at 05:41

  Bar više nije Zadruga.

Komentari su onemogućeni.