НАКОН ПАКЛЕНЕ СУБОТЕ ПАД ТЕМПЕРАТУРЕ ЗА 10 СТЕПЕНИ У НЕДЕЉУ

Викенд ће најпре данас донети тропске температуре, па у недељу „хладан туш“ и 10 степени хладније.  А од почетка наредне седмице пријатно топло и углавном сунчано време. Колико ће се време ноћас променити, најбоље сведочи жути метеоаларм, али он ће данас бити на снази због високих температура, а сутра због јаких удара ветра праћених пљусковима и грмљавином.

У целој земљи данас ће бити сунчано и веома топло. После подне на југозападу је могућ локални развој облачности, понегде са краткотрајним пљусковима и грмљавином. Највиша дневна температура од 31 до 34 степена. Сутра захлађење, уз појачан северозападни ветар који ће на истоку Србије имати јаке, на махове и олујне ударе. Најнижа температура од 14 до 18, а највиша од 20 до 25 степени.

Од почетка наредне седмице претежно сунчано и постепено топлије, уз локални развој облачности понегде се очекују и краткотрајни пљускови и то углавном у брдско-планинским пределима.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/nakon-paklene-subote-pad-temperature-za-10-stepeni-u-nedelju/