НАМАМИО И СИЛОВАО ДЕЧАКА ПОСЛЕ СЛАВЕ У ПАЛАНЦИ

Стефан С. (40) из Смедеревске Паланке ухапшен је због сумње да је у ноћи између 12. и 13. јула силовао дечака (14) из комшилука, преноси информер. Монструм је те ноћи са дечаком и његовим оцем био на слави код заједничког пријатеља у Паланци. Међутим, дечаков отац се брзо напио и отишао кући, а Стефан је повео наивног дечака до своје куће и тамо га целу ноћ силовао!Он је тек прошле недеље смогао снагде да се пожали својим старатељима, пошто не живи са оцем, након чега је монструм ухапшен.

– У питању је дете из нарушене породице, који је због занемаривања, по свему судећи, мало заостао у развоју, па о њему сада брину старатељи одређени од стране социјалне службе- прича добро упућени извор и додао како је монструм искористио наивног дечака и убедио га да сврати код њега кући након одласка са славе. Чим су ушли, скинуо га је и у више наврата га силовао. Несрећни дечак пожалио се старатељу на болове, а потом му је испричао шта му се десило код Стефана. Алармирана је полиција, а дечак је отишао на лекарски преглед.
– Утврђено је да је дечак задобио вишеструке повреде на ректуму, настале насилном пенетрацијом.

Стефан је потом приведен и задржан, а на саслушању код тужиоца бранио се ћутањем. Терети се за обљубу малолетника, а полиција и тужилаштво настављају истрагу у овом случају.

Према Kривичном законику Србије, за кривично дело силовање запрећена је казна од три до 12 година, али ако је жртва малолетна, као што је у овом случају, кривац може бити осуђен на пет до 15 година затвора.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/namamio-i-silovao-decaka-posle-slave-u-palanci/