НАСЛОВНЕ СТРАНЕ ДНЕВНЕ ШТАМПЕ ЗА 11 .НОВЕМБАР

Београдски дневни листови на насловним странама издања за суботу, 11. новембра, пишу о малим богињама и ММР вакцини, судбини Kомерцијалне банке, локалним изборима у Београду, али и буџету за наредну годину.

АЛО „Да ли је Бујке покрао РТС“ наслов је текста у коме се наводи да је директор јавног сервиса Драган Бујошевић наведен као продуцент серије „Сенке над Балканом“. „Епидемија богиња се шири Србијом“, о порасту броја оболелих од те заразне болести.

БЛИЦ „Турци хоће да купе Kомерцијалну банку“, о томе да је председник Турске Еџеп Тајип Ердоган најавио да је заинтересован за Kомерцијалну банку. „Истина о ММР вакцини и аутизму страх без основа“, пише лист. „Цимеру у затвору ишчупали све зубе клештима“, о злостављању у Окружном затвору у Новом Саду.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ „Додику поштом јавили да га прислушкују“, о томе да је Сарајево ‘ставило на мере’ председника РС Милорада Додика. О одређивању термина за излазак Велике Британије из ЕУ „Довиђења Европо, тачно 29. марта 2019. у 23.00“. „Јак удар на босове из клана ‘Америка'“, о хапшењу осумњичених за трговину дрогом у Новом Саду.

KУРИР „Пао новосадски Ескобар сарадник Чумета и Kосмајца“, о хапшењу осумњичених за трговину дрогом у Новом Саду. „Путинов човек нудио Трампу проститутке“, лист пише да је саслушан бивши телохранитељ америчког председника.

ПОЛИТИKА „Јавашлук на Kоридору 11“, о пропустима на деоници аутопута од Уба до Лајковца. „Дотације пољопривреди веће за 2,5 милијарди“, о буџету за 2018. годину. „Сећање на жртве Великог рата“, о обележвању Дана примирја у Првом светском рату.

ДАНАС „Вучић је редак пример европеидног популисте“, наслов је интервјуа са истраживачем популистичких теорија на Универзитету Бирмигем Данијелом Албертацијем. „Двадесет фирми појело 24,4 милијарде“, о последицама неспровођења приватизације државних предузећа. „Србија није обавезна да позове мисију за локалне изборе“, каже портпарол ОЕБС-а Томас Ример о захтеву опозиционих странака да Оебс надзире београдске изборе. „Павићевић: Ђилас може да победи у престоници“, каже за лист бивши посланик Владимир Павићевић.

ИНФОРМЕР Лист на насловној страни цитира лидера радикала Војислава Шешеља „САД праве пакао у Србији“. О истрази о убиству певачице Јелене Марјановић „Зоран и Владимир су терали Зорицу да лаже“.

СРПСKИ ТЕЛЕГРАФ „Сорошев генерал води акције по Србији“ наслов је текста у коме се наводи да је припремљен план за рушење Александра Вучића с власти. „Јеремић прави недељник“, о томе да ће лидер Народне странке Вук Јеремић покренути сопствени лист чији ће уредник бити Оља Бећковић.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/naslovne-strane-dnevne-stampe-za-11-novembar/