НАСЛОВНЕ СТРАНЕ ДНЕВНЕ ШТАМПЕ ЗА 7. НОВЕМБАР

Дневне новине на насловним странама издања за уторак, 7. новембар највише пишу о афери „Рајски папири“, сведочењу бизнисмена Милана Бека пред судом и о предстојећим београдским изборима.

АЛО – „У Београду дневно украду три аутомобила“ лист пише да се у Београду најчешће краду аутомобили касно ноћу недељом и четвртком. „Пријатеља одвео на колаче па га умлатио“, о монструозном убиству пекара у центру Београда.

БЛИЦ – „Човек који је пуцао у мене био је хладнокрван“, рекао Милан Беко о атентату. „Министар тежак 100 милиона евра“ шта откривају „Рајски папири“ о пословању фирми Ненада Поповића. „Зорана пријавила Мрку, он узвраћа“, о кривичној пријави против Милутина Мркоњића због деонице пута од Уба до Лајковца. „Дилетанти шире лажи о ММР вакцини“, о епидемији малих богиња.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ – „Папирима из Раја гађају Трампа“, о позадини откривања докумената који доказују пословање познатих људи у офшор зонама. „После напада моја деца и ја живимо у рову“, каже за лист бизнисмен Милан Беко о покушају убиства.

ДАНАС – „У Инсајдеру Вучићева креативна економија“, о томе да је у интервјуу председник Александар Вучић износио погрешне цифре. „Тужилаштво добило податке о насилницима“, о извештају МУП-а о нападу на новинаре током скупа СНС 31. маја у Београду. „Стевановић: Драган Ђилас за нас није прихватљив кандидат“, каже потпредседник покрета „Доста је било“ Александар Стевановић.

ИНФОРМЕР – „Беко: Враћа ми се сећање“ лист пише о сведочењу бизнисмена Милана Бека пред судом. „Један другог оптужују да раде за Вучића“ о међусобном оптуживању бившег градоначелника Београда и бившег шефа демократа Драган Ђилас и председника Демократске странке Драгана Шутановца.

KУРИР – „Откривени тајни рачуни српског министра“ о афери „Рајски папири“ и пословању фирми Ненада Поповића. „Дачићу не брини, нећу ти ништа“, у изјави за лист говори потпредседник Социјалистичке партије Србије Бранко Ружић.

ПОЛИТИKА – „Порески рајеви у Рајским папирима“, о познатима из земље и света који су пословали преко офшор фирми са Бермудских острва и из Сингапура. „Србија на линији амбасадорске ватре“, о порукама амбасадора у Србији. „Малим акционарима Галенике у просеку 220 евра“, о цени акција после продаје фармацеутске компаније.

СРПСKИ ТЕЛЕГРАФ – „Хрвати Митровићу запленили авион“ лист пише о томе да је „Загреб оптужио српске компаније за саботажу и непоштовање закона“. Лист наводи тајно писмо бившег председника Хрватске Фрања Туђмана „Ове делове Србије је Туђман хтео да отме“.

Извор Бета

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/naslovne-strane-dnevne-stampe-za-7-novembar/