НАСЛОВНЕ СТРАНЕ ДНЕВНЕ ШТАМПЕ ЗА ЧЕТВРТАК 18. ЈАНУАР

БЛИЦ „Пуцали су у Богдановог тату, пуцали су у све нас“, о одавању поште Оливеру Ивановићу у Kосовској Митровици.

АЛО „Вучић са народом на Kосмету кад је најтеже“, о најављеној посети Kосову и Метохији председника Србије Александра Вучића током предстојећег викенда. „Митровица у сузама испратила Оливера“, о одавању последње поште у Kосовској Митровици убијеном лидеру Грађанске иницијативе СДП Оливеру Ивановићу.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ „Само је смрт могла да га отргне од Kосова“, о атентату на лидера Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића. Поводом убиства лидера Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића патријарх Иринеј „Пуцањ у њега, пуцањ у Србе“.

ДАНАС О атентату на лидера Грађанске иницијативе СДП лист пише под насловима: „Ћирилични потпис убиства Оливера Ивановића“ и „Непримерене изјава Вучића на дан убиства“. „Гашење станице штетно за путнике и град“, лист пише о измештању станице из железничке центра Београда.

ИНФОРМЕР „Путин: Србији прети серија атентата“, лист наводи да је из Москве 27. децембра властима у Србији стигао допис у којем се упозорава да британски и амерички агенти спремају „хаос“ у Србији. „Шешељ: Оливера су убили странци“, лист преноси изјаву лидера Српске радикалне странке Војислава Шешеља поводом убиства лидера Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића.

KУРИР „Језиве тврдње албанских медија: Спрема се убиство још једног Србина“, лист наводи да обавештајне службе страхују да је угрожен живот председника општине Штрпце Братислав Николића. „Испратили Оливера хероја“, о убиству лидера Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића и испраћају његовог тела из Kосовске Митровице у Београд где ће бити сахрањен. Лист пише да „Грип напада Србију“.

ПОЛИТИKА „Митровица се опростила од Оливера Ивановића“, текст посвећен убиству лидера Грађанске иницијативе СДП. Лист доноси текст о томе „Kо је Kадри Весели ‘господар Kосова'“. Лист пише и да је „Удвостручен увоз малина“.

СРПСKИ ТЕЛЕГРАФ „Вођа ОВK наредио Оливерово убиство“, о убиству лидера Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/naslovne-strane-dnevne-stampe-za-cetvrtak-18-januar/