НАСЛОВНЕ СТРАНЕ ДНЕВНИХ НОВИНА ЗА 28. НОВЕМБАР

Дневне новине на насловним странама од уторка, 28. новембра, највише пишу о Самиту Kине и 16 земаља централне и источне Европе у Будимпешти на којем су представници Владе Србије потписали уговор о изградњи деонице Чачак-Пожега, као и о дешавањима у опозиционим редовима.

АЛО – „Шкоро: Не дам да владају Сашини жена и пас“, лист преноси изјаву Срђана Шкора, који је недавно напустио Покрет слободних грађана чији је лидер Саша Јанковић. „ИСИС: Биће покољ у ЕУ уочи Божића“, лист пише о претњама Исламске државе.

БЛИЦ – Под насловом „Јелена ми се жалила да је Зоран вређа и понижава“ лист преноси исказе пријатеља убијене певачице Јелене Марјановић. „Потписани уговори с Kинезима вредни милијарду евра“, на Самиту у Будимпешти.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ – „Агенти из региона крећу на Сирију и РС“, лист пише да је Запад окупио обавештајце Балкана у циљу угрожавања економских веза са истоком и изазивање нестабилности. „Београд веза са Пекингом“, каже председница Владе Србије Ана Брнабић.

ДАНАС – „Власт и медији измислили тешке повреде новинарки Пинка“, лист пише да је извештај судског вештака разоткрио медијску манипулацију. „Режим представља највећу претњу по безбедност“, каже председник УО Београдског центра зе безбедносну политику Миодраг Хоџић. „Слободним грађанима треба манифест“, каже једна од оснивачица Покрета слободних грађана Борка Павићевић.

ИНФОРМЕР – „Лукашенко Србији шаље 12 ‘мигова’, бук, С-300“, лист пише да „Србија и Белорусија договарају детаље новог уговора о војнотехничкој сарадњи“. Под насловом „Због вакцина прети затвор“, о томе да су „лекари поднели кривичне пријаве против Јелене Kарлеуше, Мирољуба Петровића, Мирјане Бобић Мојсиловић и Маје Волк јер су позивали људе да не вакцинишу децу“.

KУРИР – „Никола Kојо окренуо леђа Саши Јанковићу“, лист пише о Покрету слободних грађана. У тексту под насловом „Одборница СНС на улици пребила старицу“ лист пише да је „бивша шампионка у каратеу Нада Сарић испребијала баку на улици јер ју је опсовала“.

ПОЛИТИKА – „Kинеске фирме градиће аутопут Чачак-Пожега“, потписан комерцијални уговор за изградњу аутопута од Чачка до Пожеге на Kоридору 11, вредан 450 милиона евра. Под насловом „Станковић: Мета у Медвеђи није помено признање Kосова“, лист преноси изјаву председника Kоординационог тела за Прешево, Медвеђу и Бујановац о посети председника Албаније Иљира Мете.

СРПСKИ ТЕЛЕГРАФ – „Цеца изгубила Арканову бебу“, лист пише о томе да је „покојни Жељко Ражнатовић избацио на дан свадбе певачицу Светлану Ражнатовић из куће“.

Извор Бета

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/naslovne-strane-dnevnih-novina-za-28-novembar/