НАСТАВЉЕНИ РАДОВИ НА УКЛАЊАЊУ СТАРОГ ДРВОРЕДА У ОКВИРУ РЕКОНСТРУКЦИЈЕ ФРАНЦУСКЕ УЛИЦЕ

У оквиру пројекта реконструкције државног пута Смедеревска Паланка- Велика Плана који укључује и санацију 3.5км улица кроз наш град, од скретања за Kисељак до раскрснице за Цекић брдо, данас су настављени радови на уклањању старог дрвореда у Француској улици.

Дрвореди су већ уклоњени у улици Првог Српског устанка и Ђоке Павловића, а сеча дрвећа у Француској почела је од раскрснице са улицом Ђоке Павловића и претходних дана су уклоњене липе а данас се секу кестени од раскрснице са улицом Светог Саве до семафора код цркве. Уколико се радови не заврше данас биће настављени и сутра тако да требате имати ово у виду уколико колима пролазите овуда да ће због затварања улице бити нешто већа саобраћајна гужва.

Kоловоз и тротоари биће реконструисани у улици Јозефа Шулца, Првог Српског устанка, Ђоке Павловића, Француској и Главашевој.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/nastavljeni-radovi-na-uklanjanju-starog-drvoreda-u-okviru-rekonstrukcije-francuske-ulice/

5 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • DM on 23/09/2019 at 18:17

  Kad već licitiramo van teme…apsolutni favorit ulica Vojvode Mišića – deo iza muzičke škole i pok. robne kuće „Beograd“. Turska kaldrma i srušeni potporni zid dvorišta koje klizi.

  • Sale on 23/09/2019 at 08:06

  Trg Heroja, asfaltirana parna strana, postavljeno podno osvetljenje,, neparna ostavljena da ceka. Dokle? Centar grada.

  • Dragan Urosevic on 22/09/2019 at 21:03

  Svete kamenoresca? Poslednji put nesto uradjeno 1972 godine.
  Aman!!!!!!!

  • Aca on 22/09/2019 at 19:26

  Hoće li neko da se smiluje i da asfaltira 200 m trotoara u ulici Nova, od DIS-a do HRŠ škole, zarad dece koja idu u školu???

  • Sugradjanin on 22/09/2019 at 15:59

  Ima li koga od nadleznih da obidje ulice Palanacke cete i Majora Gavrilovica? U 21. veku dozvoliti onakvo nesto je za rubriku verovali ili ne!

Komentari su onemogućeni.