НЕБОЈША ПАВЛОВИЋ – ЧЛАН СКУПШТИНСКОГ ОДБОРА ЗА ПРАВОСУЂЕ, ДРЖАВНУ УПРАВУ И ЛОКАЛНУ САМОУПРАВУ

На јучерашњем заседању новог сазива Народне скупштине Рeпублике Србије, за члана Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу изабран је народни посланик из Смедеревске Паланке, дипломирани правник Небојша Павловић – из Посланичке групе „Александар Вучић – за нашу децу“.

Избор Небојше Павловића за члана овог радног тела српског парламента допринеће даљем развоју наше општине, која је значајно ревитализована током последњих година, захвљујући непосредној подршци Александра Вучића и Владе Републике Србије.
Чланство посланика из нашег града у једном од одбора Скупштине Србије представља признање за Павловића лично, али и за све оно што је у Смедеревској Паланци учињено на обнови готово у потпуности девастиране општине, за сарадњу са републичким органима и председником Србије на осмишљавању и реализацији пројеката од виталног значаја за нашу општину и њене житеље.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/nebojsa-pavlovic-clan-skupstinskog-odbora-za-pravosudje-drzavnu-upravu-i-lokalnu-samoupravu/

2 comments

    • Isto on 23/10/2020 at 21:01

    Diplomirani pravnik??? Od prosle zime sa kupljenom diplomom,to nisu napisali?

    • Jojo on 23/10/2020 at 20:00

    Gradjani Palanke i zaskuzuju ovakvog mutavog,pokvarenog prevaranta. Bravo glasaci deca ima da vas se stide..

Komentari su onemogućeni.