НИКОЛА ВУЧЕН НАЈАВИО ПОЧЕТАК РАДОВА НА ПУТНОЈ ИНФРАСТРУКТУРИ У ПАЛАНАЧКОЈ ОПШТИНИ

Никола Вучен,, председник општине Смедеревска Паланка, најавио је почетак реконструкције путева у општини Смедеревска Паланка.

Поштовани суграђани,

Данас су и званично почели радови на рехабилитацији пута Смедеревска Паланка – Велика Плана. Укупна деоница која ће бити реконструисана је у дужини од 13,5 км. Извођач радова је предузеће Аутопутеви Србије чија ће база до завршетка комплетне реконструкције бити на Губерашу.

Данас ће предузеће за путеве Пожаревац почети премер и предрачун на следећим деоницама :

1 – Kусадак ( Почевица – Kосовац ) укупна дужина за реконструкцију 11 км
2- Паланка – Топола (Церовац-Башин) укључујући и део локалног пута кроз Церовац

Овом приликом желимо да искажемо огромну захвалност председнику Александру Вучићу и Влади Републике Србије, без чије помоћи ништа од овога не би било могуће.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/nikola-vucen-najavio-pocetak-radova-na-putnoj-infrastrukturi-u-palanackoj-opstini/

6 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • RASA on 12/06/2019 at 13:52

  KADA CE SE ASFALTIRATI JASENICKA ULICA GDE SU URADJENI ZEMLJANI RADOVI URADJENI IVICNJACI TAMPON TUCANIKA OSTALO JE SAMO DA SE POSTAVI ASFALT KADA CE NAPREDNA VLAST USPETI DA ASFALTIRA JER SU VEC CETRI GODINE NA VLAST SRAMOTA DA SE TA ULICA U DUZINI OD 300M NE MOZE ASFALTIRATI

  • Mile Lov on 12/06/2019 at 07:28

  Samo prozivate predsednika opštine.U praznoj kući je teško biti domaćin.Znate vi dobro da je Vučen zatekao dugove i samo dugove,a dugove treba vratiti.Zašto ne prozivate one koji su napravili ogromne dugove u našoj opštini?Da bi sve bilo u redu i mi trebamo da se potrudimo svojim doprinosom .Za sve treba vremena.A što se tiče poreza više od pola gradjana ga ne plaća.

   • Palancanin on 12/06/2019 at 14:23

   Što se tiče predsednika opštine treba mu pružiti podršku za trud da se nešto korisno uradi i kada ima povoda uvek pohvaliti. I da je istina da pola građana ne plaća porez, opet ga plaća druga polovina, a da ne govorimo o svim drugim računima koje plaćamo. Tako da to opet nisu vučićeve pare koje je on dao iz svog džepa, a nikada i neće, pa da mu treba svaki put odavati počasti. Što se tiče prethodnih vlasti i njihovog lopovluka, svi znaju sve odavno i ne treba trošiti reči. Kao što ih je aktuelna vlast trošila u kampanji, a na kraju nije urađeno ništa po pitanju njihove odgovornosti.

  • Dole SNS i preletaci! on 11/06/2019 at 23:30

  Tako je, idu izbori, pa da zamazete narodu oci. Glavna ulica se raspada. Delovodjinu zgradu niste ni takli. Tabla za obnovu gimnazije i bolnice stoje, nista ne radite. Sram vas, bre, bilo! Bitno da ste Burzu koji vas je brutalno pljuvao uzeli u svoje redove. Bedno!

  • Neko iz Palanke on 11/06/2019 at 21:47

  Tako je, sta je sa putem pored Lukoil pumpe i klanice, sta je sa trotoarom i pogotovo asfaltom u Sulejicevoj od skretanja za DIS pa navise, drugoj najduzoj ulici, sta je sa putem Palanka – Raca – Kragujevac, do Bosnjana, sta je sa spajanjem Cara Lazara i Sulejiceve projekta od pre 30 godina Mali KLjuc (ovo je licno 😀 znam da ih zabole)….mnogo toga “sta je“ ali bitno da se krenulo od necega. Nadam se da cete i ove pomenute deonice resiti, pogotovo Mali kljuc, mnogo placeva, mnogo mesta za izgradnju a samo 600 metara od centra grada.

  • Palancanin on 11/06/2019 at 17:10

  Ne to nisu vučićeve pare. Nije ih vam on dao iz svog džepa. To su pare svih nas, stanovnika ove jadne zemlje koji plaćamo porez i tako omogućavamo sve te radove, a i vaše plate. Vi iz vlasti tu najmanje doprinosite. A šta je sa putevima i trotoarima u gradu??????

Komentari su onemogućeni.