НИКОЛА ВУЧЕН НАЈАВИО ПОЧЕТАК РАДОВА НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ РАДНИЧКЕ УЛИЦЕ У ПАЛАНЦИ

Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка је најавио почетак радова у још једној улици у Паланци.

У питању је Радничка улица у МЗ Доњи град, која ће бити реконструисана у дужини од 600 метара, средствима локалне самоуправе а вредност радова је 10 милиона динара.

Поштовани суграђани,

Од понедељка 14.10.2019 године почиње реконструкција Радничке улице у Kарађорђевом насељу, МЗ Стара Чаршија. Прво ће се радити на замени старих водоводних цеви и постављању нових са новим прикључцима.Радове на санацији водоводне мреже изводи ЈKП Водовод. Након санације водоводне мреже приступиће се реконструкцији пута. Асфалтираће се комплетна Радничка улица. Становници Kарађорђевог насеља су претрпели велику штету приликом поплава 2014 године. Дуго се обећавало да ће се у овом делу града било шта радити на путној инфраструктури. Великим планом смо определили средства и Радничка улица је прва у низу улица које ће се реконструисати средствима из буџета Општине Смедеревска Паланка.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/nikola-vucen-najavio-pocetak-radova-na-rekonstrukciji-radnicke-ulice-u-palanci/

5 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Мишкец on 10/10/2019 at 18:57

  Чекало се 30 година и више за фабрику воде у Трновчу и ето хвала Богу дочекало се и то….Сада пијемо у Паланци квалитетнију воду, осећа се разлика. Битно је да има воље у народу, видим да се људи полаку досељавају, враћају, значи има наде.

   • Mile on 10/10/2019 at 22:09

   Ova ulica jos je i dobra!U odnosu na Alekse Dundica

  • Milos on 10/10/2019 at 18:55

  Чекало се 30 година и више за фабрику воде у Трновчу и ето хвала Богу дочекало се и то….Сада пијемо у Паланци квалитетнију воду, осећа се разлика. Битно је да има воље у народу, видим да се људи полаку досељавају, враћају, значи има наде.

  • Aca on 10/10/2019 at 15:27

  Isto tako je obećano da će da počne rekonstrukcija puta za Vatoševo, kada se završi Kusadak!!! Kusadak odavno završen, od Vatoševa još uvek ništa! Izgleda da im „kasni“ nešto!

   • Samo kazem on 10/10/2019 at 16:14

   Kralju, pre trideset godina i malo jače je napravljen plan za ulicu od Carice Milice do Sulejiceve, na potezu Mali Ključ, moj cale je i kucu počeo da gradi tada po tom planu, komšije isto pravile kuće po tim planovima i evo, osim geometara koji svake dve-tri godine, mere premeravaju, odmeravaju, niko nikad nije došao… Ima da se čeka 300 godina. Vi ljudi, bar znate da će vam to odraditi uskoro, malo strpljenja, doći će do vas, vrv početkom proleća, ide zima…

Komentari su onemogućeni.