НИСКОГРАДЊА РАШЧИШЋАВА ДИВЉЕ ДЕПОНИЈЕ ПО ГРАДУ

Након сређивања паркова, о чему смо вас већ извештавали, предузеће Нискоградња које је задужено за одржавање зелених површина и чишћење града, почело је са рашчишћавањем дивљих депонија које су грађани направили око контејнера по центру града.

У Француској улици код зграде Партенон и пијаце напуњено је неколико тракторских приколица отпада, које су несавесни грађани бацали поред контејнера. Поред свих апела, многи и даље износе кабасто смеће и остављају поред контејнера што није дозвољено, такође кућно смеће се баца у мале ђубријере које су постављене по улици и које нису предвиђене за овај отпад.  

Нискоградња ће наставити са сређивањем Главашеве улице у наредном периоду, пре свега због припреме за предстојећи Крстовдански вашар.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/niskogradnja-rasciscava-divlje-deponije-po-gradu/

2 comments

    • Sale on 20/09/2017 at 10:19

    Slikajte sad sve sto ste uradili. Slokajte ponovo za mesec dana, pa da vidimo ko smo,sta smo i gde smo. Voleo bih da nisam u pravu, ali mislim da ce rezultati biti porazavajuci.

    Ne zaboravite da ocistite ispred bivseg SDKa

    • Александар on 20/09/2017 at 08:43

    А коме се обратити за уклањање кабастог смећа? И која је цена одношења истог? Узгред,, раШчишћавање, а не раСчишћавање (једначење сугласника по месту творбе).

Komentari su onemogućeni.