НОВА ПРЕДСТАВА ОМЛАДИНСКОГ АНСАМБЛА ЦЗК „МАСУКА“ ИЗ ВЕЛИКЕ ПЛАНЕ

Како је најављено из ове установе културе, очекује се премијерно извођење представе „Чекајући Годоа“, према тексту  Самјуела Бекета.

Рад на представи је започет непосредно пред појаву пандемије, па је руководство „Масуке“ одлучило да направи паузу у раду. Након релаксирања прописаних мера заштите здравља, глумци су се вратили задатку, а ових дана приводе представу финалном облику, у намери да се што пре нађу пред публиком.
Са редитељем Павлом Јозићем из Смедеревске Паланке, коме је ово трећа сарадња са омладинским ансамблом плањанског позоришта, контролно и претпремијерно извођење представе се планира за недељу, 13. септембра, а о датуму премијерног извођења јавност ће бити накнадно обавештена.
Улоге Владимира и Естрагона су поверене Марку Пантовићу и Јовану Милосављевићу. Марко Богдановић и Милован Павловић играће Поцоа и Ликија, а у ансамблу су и Анђелина Ђиновић, Дуња Пуповац и Анђела Стевић.
Као гост у омладинском ансамблу, са посебним и несвакидашњим глумачким и музичким задатком, појавиће се и глумац сениорског ансамбла, Зоран Киле Митић.
О визуелном идентитету представе, посредством редитељевих намера, брине се Слађана Казаковић. Лектор на представи је Љубица Георгијев. Израда декора, реализација тонско-светлосних ефеката и избор костима, додељена је Златку Илићу, Небојши Милосављевићу и Весни Барјактаревић.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/nova-predstava-omladinskog-ansambla-czk-masuka-iz-velike-plane/