НОВА РАСВЕТА У ХОДНИЦИМА ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

Један од важнијих услова за пријатан живот и рад у школи је  уређен   ентеријер и квалитетно  и добро постављено осветљење.  У току зимског распуста у ОШ „Олга Милошевић“  је било  радно.

Акценат је стављен на уређењу ходника и хола у коме је урађено глетовање, кречење, осветљење и све што је потребно  да школа заблиста новим сјајем.  Хол који је функционалан је добио једну сасвим нову димензију. Лед панели су постављени у свлачионицама, ходницима и холу. То је новија генерација извора светлости који имају дуг век трајања и високу енергетску  ефикасност. Овакво осветљење је апсолутно нешкодљиво и нема штетног зрачења.

Ради подизања  нивоа безбедности ученика и запослених уграђена је панична расвета у читавом објекту  матичне школе. Да бисмо све ово реализовали била нам је потребна помоћ људи добре воље. За куповину материјала средства је определила локална самоуправа, а извођење радова својим донацијама обезбедила су следећа предузећа: Аутоцентар „Ивковић“, „Срђан колор“ и стовариште „Савић“, којима  овом приликом  захваљујемо.

Основна школа „Олга Милошевић“

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/nova-rasveta-u-hodnicima-os-olga-milosevic/