НОВО ИГРАЛИШТЕ У ОКВИРУ НИВЕА КАМПАЊЕ „ГДЕ НАМ РАСТУ ДЕЦА“

Драги суграђани тренутно је у току акција сређивања дечијих игралишта компаније NIVEA под називом „Где нам расту деца“, након које ће NIVEA градовима и општинама са највећим бројем гласова донирати игралиште за децу. Веома је важно да се сви укључимо, како би, добили нешто лепо за сву децу Смедеревске Паланке.

Гласање можете обавити путем линка www.nivea.rs/o-nama/gde-nam-rastu-deca/ukljuci-se. Потребно је извршити регистрацију путем е-mail адресе и извршити потврду исте путем линка који ће Вам стићи на e-mail адресу. Након тога изаберите Смедеревску Паланку и кликните на гласај. Неколико минута Вашег времена,може донети пуно осмеха деци Смедеревске Паланке. Укључи се и ти!

Навео је председник општине Смедеревска Паланка Топлица Пинторовић на свом фејсбук профилу, у свом позиву грађанима да се одазову у што већем броју на гласању како би Паланка добила игралиште за децу.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/novo-igraliste-u-okviru-nivea-kampanje-gde-nam-rastu-deca/

2 comments

  • Saša on 01/07/2017 at 11:55

  Bespotrebno je nažalost, park i ako se napravi ubrzo će biti demoliran kao i sve u ovom gradu. Sadašnji park iako je u centru grada, doslovno je jeziv, ovde ne postoji kultura života i ponašanja.

  • Ivana Đorđević on 09/05/2017 at 23:10

  Pošto je Smederevska Palanka grad, javno proglašen za „grad u kome ne želite da živite“,
  volela bih da se naša deca ne osećaju kao mi palančani i da dobiju nešto što če im makar malo
  ulepšati život ovde.

Komentari su onemogućeni.