НОВО ИГРАЛИШТЕ ЗА ВРТИЋ „ТАШМАЈДАН“ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

Вртић „Ташмајдан“ у Смедеревској Паланци је добио ново игралиште за децу у акцији Памперса, ДМ дрогерија и Фондације Ана и Владе Дивац.

Kомпанија „Памперс“, са жељом да малишанима обезбеди што срећније детињство, пуно игре и смеха, удружила се са дм дрогерие маркт Србија и Фондацијом Ана и Владе Дивац у циљу да паркиће у вртићима учине што веселијим и квалитетнијим за најмлађе.

Номинација вртића из Србије је трајала два месеца.

Они који су желели да предложе вртић требало је на Инстаграму да запрате ИГ профил Памперс Србија, а затим да поставе фотографију игралишта вртића на свој откључан ИГ профил. Уз назив вртића и кратак опис зашто баш тај вртић номинује, из Смедеревске Паланке  је то учинила једна наша суграђанка, Марта Кељаћ, председник Савета родитеља вртића „Ташмајдан“

Она је, поштујући правила игре, номиновала втић „Ташмајдан“ Предшколске установе „Чика Јова Змај“, написавши како сматра да деца овог вртића заслужују функционалније и опремљеније двориште у коме проводе већи део дана. Марта је послала и фотографије дворишта са оштећеним справама за играње деце.

Након тога је уследила анимација родитеља, преко вибер групе,  и труд се на крају исплатио. Малишани ће сада моћи да уживају у новом мобилијару и сваки излазак у двориште, са доласком лепшег времена, сигурно ће им причињавати велику радост.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/novo-igraliste-za-vrtic-tasmajdan-u-smederevskoj-palanci/

1 comment

    • Trautov pomoćnik on 12/12/2020 at 12:50

    Divno! 🙂

Komentari su onemogućeni.