ОБА ПОТИСНА ВОДА ВОДОВОДА У КВАРУ-ЦЕО ГРАД БЕЗ ВОДЕ ОД СИНОЋ (ВИДЕО)

voda-cev-kubraКако смо сазнали од надлежних у ЈКП Водовод, радници овог предузећа су од јутрос наставили радове на премошћавању цевовода преко реке Кубршнице и очекује се да овај део проради у току дана. Проблем су и ниске температуре, које отежавају радове, због тога што је потребно бар 5 степени у плусу како би вар на цеви добро држао. Иначе ово је привремено решење, како би вода што пре стигла до потрошача, а за комплетну санације биће потребно постављање скеле преко реке и радови ће сигурно потрајати десетак дана.

Други проблем који је синоћ искрсао је поновно пуцање главног потисног вода и то у делу код рампе у Карађорђевој улици где је већ рађена санација пре две недеље, а нова пукотина је у непосредној близини на старом делу цевовода и екипе водовода раде и на овом квару. Када ће ова хаварија бити отклоњена зависи од онога што их чека када ископају цев и набаве резервне делове (којих нема на лагеру).

У међувремену цео град је без воде а испорука воде потрошачима бар у појединим деловима града би требало да почне у поподневним часовима, прецизне термине је незахвлно давати у овом тренутку..

На снимцима који су направљени јутрос (4. децембра) око 9.00 часова можете видети локације на којима се ради.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/oba-potisna-voda-vodovoda-u-kvaru-ceo-grad-bez-vode-od-sinoc-video/

2 comments

    • Aleksandar on 04/12/2016 at 14:21

    Razumem da se havarije desavaju. Ako ste iole ozboljni onda obezbedite cisterne sa vodom. Ukoliko ih nemate u Palanci imate Vel. Planu, Smederevo…Da ovko ostavite gradjanje bez trunke vode je zlocin. Sram vas bilo rukovodstvo grada!

    • Lale on 04/12/2016 at 12:05

    Da li u ovom rukovodstvu postoji neki pametan covek pa da obezbedi cisterne sa vodom?Dacu sam odgovor : ne postoji.Ista su olos kao i oni predhodni.Bitno im je da su se uhlebili,da su obezbedili radna mesta za rodjake,sponzoruse i ostalu familiju a gradjane ko j..e.

Komentari su onemogućeni.