«

»

феб 07 2017

Štampati ovo Чланак

ОБИЈЕН АУТОМОБИЛ МАЈЦИ ДОК ЈЕ ОСТАВЉАЛА ДЕЦУ ИСПРЕД ВРТИЋА ТАШ

Јутрос испред вртића „Таш“ око 7.15 часова обијен је ауто нашој суграђанки Марији Шулејић. Пљачка се догодила у тренутку док је остављала децу у вртићу. 

Из аута, црвена Шкода Фелиција, разбијено је стакло и украдена је женска торба са документима, телефоном, нешто мало новца (око 1000 динара) и другим ситницама, Аутомобил је био закључан, што није била препрека, а време у које се догодила пљачка је опомена за све родитеље да припазе шта остављају у ауту за кратак период који им је потребан да оставе децу у вртићу пошто лопови очигледно не зазиру од тога што је ово најпрометније време када пуно родитеља циркулише улицом. Случај је пријављен полицији.

 Моле се грађани који живе у том крају око вртића Таш, нарочито Првомајске улице,  уколико пронађу торбу или документа наше суграђанке да обавесте полицију или пошаљу поруку порталу Паланка данас како би ступили у контакт са власницом и вратили јој документа. 

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/obijen-automobil-majci-dok-je-ostavljala-decu-ispred-vrtica-tas/

1 comment

  1. Sloba

    Slican slucaj na istom mestu i u slicno vreme se dogodio i prosle godine. Cudna slucajnost!?

Komentari su onemogućeni.