ОБЈАВЉЕН ПОЗИВ ЗА ДОБРОВОЉНО СЛУЖЕЊЕ ВОЈНОГ РОКА СА ОРУЖЈЕМ

Министарство одбране објавило је јавни оглас за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем и кандидата за слушаоце курса за резервне официре Војске Србије.

На добровољно служење војног рока са оружјем у Војсци Србије могу се пријавити кандидати мушког и женског пола који у 2018. години навршавају од 19 до 30 година живота.

Кандидат пријаву подноси центру Министарства одбране за локлану самоуправу, према месту пребивалишта, а уз пријаву прилаже фотокопију дипломе о завршеној школи и биографију.

Све додатне информације могу се добити у центру Министарства одбране за локлану самоуправу у месту пребивалишта, надлежном дипломатско-конзуларном представништву Србије у иностранству и на сајту Министарства одбране.

Јавни оглас за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем и кандидата за слушаоце курса за резервне официре Војске Србије у 2018. године је стално отворен.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/objavljen-poziv-za-dobrovoljno-sluzenje-vojnog-roka-sa-oruzjem/