ОБНОВЉЕНО СТРЕЛИШТЕ У ПАЛАНЦИ СЕ ОТВАРА 4. НОВЕМБРА

Стрељана у Златиборској улици, на броју 74. основана је пре 50-так година под именом „Стрељана Шулејић“, и функционисала је у приватном власништву истог лица, тадашњег оснивача. У периоду, 2000-тих година променила је име у Стрељачко удружење „Јасеница“ , међутим, дуго година стерељана није коришћена, ни била у функцији. Објекат није одржаван, парцела запуштена, апарати ван употребе, временска стихија је учинила своје.

Оснивањем Стрељачка Дружина Јасеница ког АПР -а, уређена је ,код надлежних служби, процедура неопходне папрологије, постојеће парцеле и објекта, првобитне стрељане. Након тога, уследила је адаптација на згради, што споља, што изнутра, затим, као и полигон за вежбање ван објекта. Томе су предходили основни радови, увођење нове водоводне линије, прикључење струје, која је у потпуности реконструисана у објекту, новом инсталацијом. Стрељана је за љубитеље овог спорта ,поново отворена а званичан почетак рада, предвиђен је за понедељак, 4. новембар.

                               ОБАВЕШТЕЊЕ Стрељачка Дружина Јасеница

Стрељачка дружина „Јасеница“ из Смедеревске Паланке почиње са радом од ПОНЕДЕЉKА 4.11.2019 године и позива све заинтересоване који желе да се баве стрељаштвом, било рекреативно или као будући такмичари, могу да се јаве на број телефона 064 1761896, за сваку информацију.
За почетак рада , 1 сат у стрељани биће БЕСПЛАТАН, при чему се не рачунају дијаболе.
.
Председник СДЈ Дејан Митровић

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/obnovljeno-streliste-u-palanci-se-otvara-4-novembra/

1 comment

    • Sale on 01/11/2019 at 09:07

    Lepo, lepo, bravo

Komentari su onemogućeni.