ОД 30. ЈУЛА ЗАБРАНА САОБРАЋАЈА ЗА ТЕРЕТНА ВОЗИЛА МУКЕРОВОМ УЛИЦОМ ДО КРУШЕВА И ОРАШЈА

Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка, обратио се јавности поводом обуставе саобраћаја за терентна возила кроз Мукерову улицу због радова на санацији и реконструкцији пута Смедеревска Паланка-Велика Плана. Његово обавештење преносимо у целости:

Поштовани суграђани,

Од сутра 30.07.2019. године уводи се забрана саобраћаја за теретна возила на путу кроз Мукерову улицу преко Kрушева до Великог Орашја.

Оваква одлука донета је пре свега због безбедности суграђана општина Плана и Паланка који живе у овом појасу. Такође, саобраћајна полиција ће појачати патроле на овој деоници и својим присуством обезбедити спорији саобраћај.

Још једном апелујемо на све возаче да се крећу спорије и да прилагоде брзину кретања на овој деоници.

Теретни саобраћај се преусмерава на регионални пут Смедеревска Паланка – Kрњево.

Хвала!

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/od-30-jula-zabrana-saobracaja-za-teretna-vozila-mukerovom-ulicom-do-kruseva-i-orasja/

1 comment

    • Mile seljak on 29/07/2019 at 21:56

    Predsednik bas brine o gradjanima.iz opstine V.Plana.
    Mogao bi da to isto da uradi i za ulicu Kneza Milosa prema Krnjevu.Mi u ulici Kneza Milosa mozemo da trpimo sve.Brze automobile,a sada cemo da trpimo buku teskih kamiona.
    Molim predsednika da nalozi upravi za saobracaj da urade nesto po tom pitanju i uspori divljanje pojedinih vozaca postavljanjem „lezecih policajaca“.

Komentari su onemogućeni.