ОДГАЈИВАЧИ СИМЕНТАЛСКЕ РАСЕ ГОВЕДА ИЗ ПАЛАНАЧКЕ ОПШТИНЕ УЧЕСНИЦИ СУ 3. НАЦИОНАЛНЕ ИЗЛОЖБЕ ГОВЕДА У КРУШЕВЦУ

У организацији Централног удружења одгајивача сименталске расе Србије (ЦУОГСР), под покровитељством града Kрушевца и Министарства пољопривреде, шумарства и водоприведе, у Kрушевцу ће се 5. октобра одржати 3. национална изложба говеда сименталске расе.

На изложби ће бити присутни излагачи из Лајковца, Ваљева, Смедеревске Паланке, Велике Плане, Лесковца, Трстеника, Ражња, Бујановца, Крагујевца и 4 удружења из Крушевца.

Такође ће бити присутни гости из Немачке и Аустрије тј. представници Светског и Европског удружења, а 2021. године у Србији ће бити одржан и конгрес Европског удружења одгајивача говеда сименталске расе.

Из општине Смедеревска Паланка на изложби ће бити присутни одгајивачи Раде Младеновић из Бшина, Зоран Живојиновић из Церовца, Милан Стојановић из Придворица и Саша Стевановић из Смедеревске Паланке.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/odgajivaci-simentalske-rase-goveda-iz-palanacke-opstine-ucesnici-su-3-nacionalne-izlozbe-goveda-u-krusevcu/

1 comment

    • Azanjac on 04/10/2019 at 11:45

    Da su ovi iz „Stočarstva“ iole normalni, organizovali bi sajam u Palanci, kao što je nekada i bio, ali ne, za to bi morali da izađu iz kancelarije. Bitno je da naplaćuju 4000 po kravi, a na teren i ne izlaze, još i greše u pisanju očeva teladi. Toliko.

Komentari su onemogućeni.