ОДЛАЖЕ СЕ ПОЧЕТАК НАПЛАТЕ ПАРКИРАЊА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

Најављена акција „Ослободимо простор пешацима“ од стране ЈКП „Општинска гробља“ у Смедеревској Паланци је одложена.

Према најавама из овог јавног предузећа наплата паркирања је требала да почне од 1. јула, међутим због неопходних усаглашавања са прописима почетак наплате се одлаже а јавност ће бити накнадно обавештена о почетку акције.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/odlaze-se-pocetak-naplate-parkiranja-u-smederevskoj-palanci/

9 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Mnogo ljut građanin on 26/06/2019 at 13:06

  I treba da odložite naplatu. Prvo grad da sredite i očistite. Omogućite ljudima snabdevanje vodom i strujom. Sredite ulice ,pokrpite rupe… A gospodu policiju na ulice pa nek naplaćuju kazne. I ovako nam je Vučić iškolovao kamaru dece i pravi čovek policijsku državu pa nek izađu na ulice i rešavaju parking. Nemam ništa protiv naplate ali kako reče sugrađanin kuća se pravi od temelja.

  • 2 i po kooonja on 25/06/2019 at 23:52

  I vi stari ste kao i ovi sada bili u ljubavi sa Burdzom iz Azanje, tako da… pametnom dosta.

  • Sasa on 25/06/2019 at 19:21

  Godinu dana je proslo od kada ste iskopali rupu u Nemanjinoj ispred kafane „MIlance “ i sad je ta rupa vec pola metra duboka a ostra krivina . Policija tu svaki dan ejde pije i sedi i niko da se seti da se ta rupa mora zakrpiti . Nema dana kad nekom guma ne pukn ekad tu upadne ,a cesto i ceo tocak otpadne .

  • Objektivac on 25/06/2019 at 17:06

  Prvo dovedite investitore kod kojih ce narod raditi da bi imao odakle da plati parking, vodu… Kuca se gradi od temelja, a nama je nekako zanimljivije da prvo pocnemo od krova.

  • Mile lov on 25/06/2019 at 14:41

  Predsednik je u pravu.U centru treba naplaćivati parking.Vozači su bahati.

   • B on 25/06/2019 at 23:26

   Kako mislite da će naplata parkinga rešiti problem bahatih vozača i bahatog parkiranja? Naplata parkinga predviđa samo naplatu parkiranja na parking mestu. Vozilo koje nije parkirano na parking mestu ne podleže naplati već je nepropisno parkirano i to je stvar policije, kao što je i do sad bilo, dakle nema nikakve promene. Onaj ko se bahato parkirao do sad neće imati nikakve nove sankcije kad počne naplata (propisnog) parkiranja.
   Inače, par puta sam video po gradu da policija fotografiše nepropisno parkirana vozila i uvek slika neku sirotinju i vozila iz prošlog veka a skupa vozila se plaše da slikaju jer ne znaju kome bi mogli da se zamere. Čak se i sama policija nepropisno parkira.
   A to što groblje pokušava da se ilegalno bavi delatnošću koja nije predviđena za takvo preduzeće, to je van pameti. Nastavljamo tamo gde je stala prethodna vlast sa mutljavinama oko javnih preduzeća.

   • Sale on 26/06/2019 at 08:38

   Vozaci jesu bahati, ali to nije posao za parking servis vec za miliciju, policiju ili kako se vec zovu oni koje narod placa.

  • sashko69 on 25/06/2019 at 13:28

  Oni su izgleda stvarno mislili da mogu da nas izvaćare i tek tako počnu da naplaćuju parking, bez ovlašćenja? Hvala Bogu te se našao neko da im kaže da to ne može tako.

  • Aleksandar on 25/06/2019 at 13:07

  Ako smo sreće da se nikad i ne počne! Slažem se da treba uvesti parking servis ali obezbediti prvo uslove!

Komentari su onemogućeni.