ОДРЖАН САСТАНАК РУКОВОДСТВА ОПШТИНЕ СА СЛУЖБАМА ЗА ОДРЖАВАЊЕ ХИГИЈЕНЕ У ПАЛАНЦИ

Као што је и било најављено председник општине Смедеревска Паланка, Топлица Пинторовић, данас је одржао састанак са службама које су задужене за одржавање комуналне и јавне хигијене у граду.

Састанку су присуствовали представници компаније “ Poor, Werner i Weber “, “Нискоградња” као и надлежне Инспекцијске службе и Надзор општине Смедеревска Паланка. Тема састанка је била општа проблематика везана за хигијену, чистоћу и изношење смећа како у граду тако и у сеоским срединама. На састанку је закључено да је неопходно да се успостави боља сарадња између свих предузећа и служби које су задужене за одржавање комуналне и јавне хигијене, што ће и бити учињено и реализовано у што краћем року.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/odrzan-sastanak-rukovodstva-opstine-sa-sluzbama-za-odrzavanje-higijene-u-palanci/

7 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Dragan Urosevic on 19/01/2017 at 16:17

  Bravo za Aleksandra! Vise puta sam pisao da u Palanci treba da se pije voda Karadjordje!!!!!!!!!!!

  • Ната on 19/01/2017 at 12:55

  Pa dobro zašto već jednom ne smenite tog Dragana Milića.Načelnik je opštinske uprave već dvadeset godina!

   • Слађана on 20/01/2017 at 15:13

   Апсолутно се слажем са коментаром.Немам ништа лично против тог Драгана Милића али сам чула да није породичан човек.

   Мислим да на одговорне функције у општини треба бирати образоване,способне,стабилне породичне особе које могу да спрече констатно пропадање Паланке и да спрече одлазак младих ( пре свега школованих људи – који једини могу да зауставе ово срљање у пропаст).

   Напред наведеним нисам желела никога да увредим , па ни напред поменутог начелника у општина, али да би неко обављао неку јавну функцију треба поред знања и способности и да буде достојан јавне функције тј да ужива углед у средини у којој живи ( овде наводим да углед представља мишљење о нама тј. о некој особи у средини у којој живи ) .

  • Aleksandar on 19/01/2017 at 07:56

  Rukovodstvo opstine nije obavesteno da se i u nasem gradu proizvodi mineralna voda. Da Gospodo to je mineralna voda Karadjordje! Jeste li vi na funkcijama u Arandjelovcu?

  • Ica on 18/01/2017 at 19:42

  NapreDNO…

  • Zeljko on 18/01/2017 at 18:47

  a rekoste da necete izvestavati……

  • Lale on 18/01/2017 at 18:15

  I ……..????????????????

Komentari su onemogućeni.