ОДРЖАНА 11. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

vece11У малој сали СО данас је одржана 11. седница Општинског већа. Пред члановима већа нашло се осамнаест тачака за усвајање.

Између осталог чланови већа ће разматрати пријаве на оглас за заменика начелниа општине, решење о образовању Савета за безбедност, захтев ЈКП Општинска гробља на пренос права за коришћење парцеле и одређивање локације за биолошки отпад за оба гробља.  Ту је и захтев Дома здравља за накнаду специјалисте неуропсихијатра за рад у Комисији за издавање лекарских уверења и захтев МЗ Баничина за рад лекара у амбуланти. Пред Већем су се нашли и захтеви грађана за уређење путева Кусадак-Глибовац, пута у Ватошеву и улице Радослава Гачића. Месна заједница Водице је поднела захтев за уређење приобаља и корита реке Јасенице. 

Шта су одлуке Веће и које тачке су усвојене сазнаћемо када добијемо извештај скупштинске службе, пошто су седнице Већа и даље затворене за медије.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/odrzana-11-sednica-opstinskog-veca/

8 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • dolazi zima on 30/10/2016 at 19:29

  ista stoka kao i svi jbm vam ja vase stranacko zaposljavanje kreteni retardirani svi vi zadnjix 15 god tamo

  • mikulja on 28/10/2016 at 00:31

  cirkus. a zamenik se kao bira na konkursu? pa vece razmatra? preslatko! preposteno! divni ste.

  • pošteno pa na sud on 26/10/2016 at 18:41

  Ipak je narod razocaran sa ovim „novim“ rukovodstvom…..zasto SNS dozvoljava nesposobnima da vode i njih i ostale…..zasto se kuka stalno na prosle pa zato su prosli i smenjeni….ovo je dno „nismo mi krivi,oni pre nas su“

  • Dare on 24/10/2016 at 22:02

  Jel ovaj obiman komentar pisao „bata“ ili „seka“? Ipak mislim da je „seka“.

  • Tanja on 24/10/2016 at 20:27

  Још једна, основано сумњам,незаконито донета одлука већа, на челу са председником и гос’м Симом, верним другом по ‘домаћој љутој’ у запећку! Изабран заменик начелника! А, је ли по Закону? Не, већ по савету дугогодишње преступнице , подобне свакој власти: „…ви то урадите,па ако вас открију, ви се после сналазите!“. Питајте их, господо новинари, колико им је кандидата имало потпуну документацију?! Да подсетимо, сви који нису доставили комплетну документацију, не могу ући у разматрање за расписану ф-ју. Основано сумњам, да се овде ради о кривичној одговорности сваког члана већа понаособ.Шта да раде јадни људи, не знају да члан кривичног Закона каже: „незнање не оправдава“, али, ускоро ће сазнати! Радујем се кривичним пријавама!
  Могу ја да пишем и сатире и алузије, али ме боли трагедија, која из дана у дан гута овај град! Ма ко, да покуша у овом граду да уради нешто за добробит свих грађана, бива немилосрдно заустављен. Проблем је када знате, када умете…Ово је болесно. Нисте ни свесни, поштовани грађани, колико је добрих људи у овој Паланци,у оквиру сопствених компетенција, одрадило пројеката,уз сагласност ресорног министарства, али, нажалост, без сагласности општине! Забога, па зар ико да буде бољи од врхушке, зар сме ико у овом граду и да помисли да нешто створи и прикупи поене! А, мој драги преговарао са потенцијалним инвеститорима, хтео да се отвори фабрика, да се сачува предузеће, да се запосле људи…Председниче,ТО ЈЕ ВАШ ПОСАО, а ‘ви’ немате времена! Или, знања?

  • Baća on 24/10/2016 at 19:57

  Ne može da se popravi za godinu ono što je upropaštavano decenijama. Ćutali smo i trpeli dok su uništavali, pa možemo još malo da trpimo sad kad ima nade.

  • Aleksandar on 24/10/2016 at 14:34

  Vece bi trebalo da je u stalnom zasedanju jer nam se grad raspada!

   • Cirkus on 24/10/2016 at 17:51

   U pravu si, jer što jedan upropasti, to pet ne može poptaviti. Međutim da je samo jedan do sada upropaštavao.

Komentari su onemogućeni.