(ВИДЕО) ОДРЖАНА 16. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ВЕЛИКА ПЛАНА

У просторијама великоплањанског Дома омладине након двоипомесечне паузеодржана је 16. седница СО Велика Плана. Пред одборницима су се нашла  бројна питања према предложеном дневном реду, а тачка која је била најважнија и која је прва усвојена се односила на доношење Локалног антикорупцијског плана.

Потом су изгласане одлуке о утврђивању просечне цене квадратног метра одговарајуће врсте непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2018. годину на територији општине Велика Плана, о измени и допуни Одлуке о утврђивању коефицијената за обрачун пореза на имовину за непокретности обвезника који воде пословне књиге, о измени и допуни Одлуке о грађевинском земљишту у јавној својини општине Велика Плана, о давању на коришћење пословног простора Јавном комуналном предузећу “Градска топлана“, о давању на коришћење стамбене зграде за колективно становање Центру за социјални рад, о отпису потраживања општине Велика Плана према Друштву за одржавање зграда Д.О.О. Београд, као и о отписивању потраживања и претварању-конверзији потраживања општине Велика Плана у трајни улог у капиталу Грађевинског предузећа “Мостоградња“ АД Београд.

Локална скупштина је дала и сагласност Предузећу “КРУНА КОМЕРЦ“ ДОО Београд и Привредном друштву ДОО “MILLC PROM“ Стењевац за коришћење назива “Велика Плана“ у свом пословном имену.

На самом крају одборници су изгласали доношење Решења о измени Решења о именовању чланова Управног одбора ПУ “Дечје царство“  као и о измени Решења о именовању чланова Школског одбора Гимназије и ТШ “Никола Тесла“.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/odrzana-16-sednica-skupstine-opstine-velika-plana/