ОДРЖАНА АКЦИЈА СРЕЂИВАЊА СТАРОГ И НОВОГ ГРОБЉА

Запослени у ЈКП Општинска гробља су у суботу одржали акцију сређивања старог и новог гробља. Новоизабрани директор ЈКП Општинска гробља Ненад Јанчић је ангажовао све запослене у сређивању гробља. У претходном периоду је било доста замерки од стране грађана на стање у којем се налази гробље, међутим доласком новог директора ствари се крећу у бољем правцу. 

Запослени ће се трудити да одрже гробље у сређеном стању, међутим апелују и на грађане да након сахрана и парастоса покупе отпад и баце га у жичане корпе које су за то намењене. Поред чишћења запослени ужурбано раде и на изради опсега и стаза на гробљу.

Такође упућен је апел да грађани измирују благовремено своје обавезе за закуп гробних места како би предузеће могло да функционишу без проблема и са квалитетнијом услугом у будућности. 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/odrzana-akcija-sredjivanja-starog-i-novog-groblja/

5 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Pero on 01/08/2017 at 13:49

  Kad ne radiš ništa radnim danima nadoknadiš vikendom. Pa to im je osnovna delatnost. Akcija bi bila npr. da pomognu svojim kolegama neradnicima iz Vodovoda u sanaciji vodovodne mreže.

  • Aleksandar on 31/07/2017 at 20:02

  Da covek ne poveruje sta cita. Akcija subotom? Sta je posao zaposlenima u navedenom JKP? Pobrkali smo mi loncice odavno!

  • Ivan Selisnik on 31/07/2017 at 16:23

  Mogla bih i finansiska policija malo da proceslja prihode i rashode….

  • Milan on 31/07/2017 at 14:06

  Valjda im je to posao, a ne akcijska kampanja!

  • Lale on 31/07/2017 at 13:32

  Akcija u subotu? Šta rade radnim danima?? Ništa, treba naplatiti prekovremeno a i biti opasan direktor. Koje sad bre ovaj direktor ko zna neka napiše.

Komentari su onemogućeni.