«

»

јул 31 2017

Štampati ovo Чланак

ОДРЖАНА АКЦИЈА СРЕЂИВАЊА СТАРОГ И НОВОГ ГРОБЉА

Запослени у ЈКП Општинска гробља су у суботу одржали акцију сређивања старог и новог гробља. Новоизабрани директор ЈКП Општинска гробља Ненад Јанчић је ангажовао све запослене у сређивању гробља. У претходном периоду је било доста замерки од стране грађана на стање у којем се налази гробље, међутим доласком новог директора ствари се крећу у бољем правцу. 

Запослени ће се трудити да одрже гробље у сређеном стању, међутим апелују и на грађане да након сахрана и парастоса покупе отпад и баце га у жичане корпе које су за то намењене. Поред чишћења запослени ужурбано раде и на изради опсега и стаза на гробљу.

Такође упућен је апел да грађани измирују благовремено своје обавезе за закуп гробних места како би предузеће могло да функционишу без проблема и са квалитетнијом услугом у будућности. 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/odrzana-akcija-sredjivanja-starog-i-novog-groblja/

5 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

 1. Pero

  Kad ne radiš ništa radnim danima nadoknadiš vikendom. Pa to im je osnovna delatnost. Akcija bi bila npr. da pomognu svojim kolegama neradnicima iz Vodovoda u sanaciji vodovodne mreže.

 2. Aleksandar

  Da covek ne poveruje sta cita. Akcija subotom? Sta je posao zaposlenima u navedenom JKP? Pobrkali smo mi loncice odavno!

 3. Ivan Selisnik

  Mogla bih i finansiska policija malo da proceslja prihode i rashode….

 4. Milan

  Valjda im je to posao, a ne akcijska kampanja!

 5. Lale

  Akcija u subotu? Šta rade radnim danima?? Ništa, treba naplatiti prekovremeno a i biti opasan direktor. Koje sad bre ovaj direktor ko zna neka napiše.

Komentari su onemogućeni.