ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЈАСЕНИЧКЕ ЛИГЕ

У просторијама ОФС Смедеревска Паланка одржана је Конференција клубова Јасеничке лиге. Зоран Предојевић председник савеза је председавао, у раду су учествовали Вељко Спасојевић секретар савеза и Данијел Милутиновић директор лиге.

Од седам екипа колико броји ова лига у предстојећем првенству, жребу нису присуствовали само представници Главаша из Глибовца. Прво коло се игра 21/22.септембра, а састају се: Шумадија ( Азања ) – Бели Орлови ( Придворице ), Бачинац – Будућност ( Ратари ), Главаш ( Глибовац ) – Паланка ( Смедеревска Паланка ). Слободна је екипа Ударника из Баничине. Пропозицијама такмичења екипе су обавезне да имају једног бонус играча до двадесет година.
– Првак на крају првенства прелази у виши ранг Подунавску окружну лигу, а другопласирани клуб кроз бараж са другопласираним екипама из Великоплањанске и Смедеревске лиге може да напредује. Ове године све утакмице баража играју се на територији ГФС Смедерево рекао је Зорана Предојевић председник савеза. Ако се погледа у прошлост ових екипа, на њиховим теренима су се играле утакмице виших рангова од општинске лиге, Шумадија, Главаш, Паланка, Будућност, били су чланови региoналне и зонске лиге.

– На листи ће да буде доста младих судија, помозите им и не зaмерите ако направе грешку, рекао је Данијел Милутиновић директор лиге.

Н.Павловић

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/odrzana-konferencija-jasenicke-lige/

1 comment

    • Azanjac on 08/09/2019 at 07:51

    Šta ovaj Kobasica traži ovde. Proneverili su pare za renoviranje prostorija FK Šumadija, zatvorili klub i sada glumata ovde neki faktor. Taj klub je radio i za vreme bombardovanja i ratova, ali ovu ekipu nije uspeo da preživi. Ako su i u ostalim klubovima postavili ovakvo „rukovodstvo“, onda na zdravlje.

Komentari su onemogućeni.