ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ КОД ПАЛАНАЧКИХ РАДИКАЛА

radikaliУ просторијамА  ОО Српске радикалне странке  одржана је конференција за медије коју су одржали Дејан Миливојевић председник ОО СРС и Иван Милорадовић секретар ОО СРС.

Између осталог Миливојевић је рекао :

-Пре више од месец дана смо одржали конференцију за медије где смо поставили конкретна питања од круцијалног значаја за функционисање нашег града. Нажалост сем констатације да сам научио добро да читам, ниједан одговор на постављено питање нисмо добили. И  зато вас поново питам господо напредњаци и после пет месеци од добијања избора где вам је инвеститор из Немачке кога сте обећали одмах после избора? Када ће град почети да функционише без рестрикција воде? Зашто се новац троши на приватно обезбеђење седнице СО уместо да се улаже у водовод? Да ли ће то обезбеђење бити ангажовано и на наредним седницама?-

Секретар Милорадовић је додао:

-Српска радикална странка бележи пораст чланова и симпатизера у Смедеревској Паланци, а то је кулминирало тиме што је народ препознао лоше вођење политике у нашем граду и од стране власти и њених коалиционих партнера тако и од стране опозиције, тако да се и власт и опозиција понашају немарно према грађанима наше општине….

Поред овога видимо да проблем са водоснабдевањем није решен иако је обећано да ће то бити приоритет. Видимо да по целем граду тече вода па се прибојавамо да не постанемо као Атлантида услед појаве клизишта на неким местима.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/odrzana-konferencija-za-medije-kod-palanackih-radikala/