ОДРЖАНА ТРИБИНА ПОД НАЗИВОМ „ЧИЈА СУ НАША ДЕЦА“

У малој сали СО Смед Паланка одржана је трибина под називом „Чија су наша деца“ на трибини су говорили др Јована Стојковић, Кристиан Каш бивши НАТО официр и Душко Велковски новинар.

Теме које су биле заступљене на трибину су се односиле на обавезну вакцинацију деце и на нови закон о породици који треба да пружи деци још већа права а родитеље баци на маргину васпитавања. Потпуно поремећене породичне вредности су биле главна тема ове трибине.

Сви добронамерни људи свесни су да евроунијатска колонијална управа систематски ради на уништења традиционалне породице. Наметање погубних тековина дехристијанизованог Запада, систематска разградња традиционалног система вредности и укидање на њему утемељених слобода и права доношењем антипородичних закона, у последње време прерасло је у отворено насиље над породицом, рекла је између осталог др Стојковић на трибини.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/odrzana-tribina-pod-nazivom-cija-su-nasa-deca/

1 comment

    • Ivan on 30/05/2019 at 22:55

    Milose aj pricaj ti nama kako bilo kada si tatu hteo da upalis benzinom jer ti neda novac,kako je bilo kada si tati uzeo kompjutere sa stovarista i odneo u policiju da ga prijavis,kako je bilo kada si hteo da se razvodis kada nisi imao novaca da prehranis decu,kako je bilo kada si kombi parkirao na ulaz u stovairiste i kada ti se svi zivi smejali na celu sa policijom koja je bila prisutna.. a t cika ljuba postajes malo smesan jer znas ko je ko u ovom gradu a propagiras te smesne likove da ne kazem neku tezu ali ipravniju rec…(znam da ovo neces objaviti pa ti pisem)

Komentari su onemogućeni.