ОДРЖАНА ВАНРЕДНА СКУПШТИНА КЊИЖЕВНОГ КЛУБА 21 У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

У просторијама КК 21 у Смедеревској Паланци 22. априла је одржана Ванредна Скупштина којој су присуствовали Милош Сакић, Љиљана Милосављевић, Зоран Тодоровић, Мирослав Јозић, Славко Митровић, Радмила Кованџић, Милован Петровић,  Живомир Стевановић, Желимир Стефановић, Тања Радивојевић, Вероника Вељић, Миодраг Милуновић, Ана Миладиновић, Никола Перић и Саша Угринић.

Скупштина је почела са радом, одавањем поште, преминулој Надежди Михајловић, чланицом КК 21 од самог оснивања, минутом ћутања

Присутним члановима Скупштине је предочен Извештај о раду у претходном периоду као и финансијско пословање клуба. Предложено је да КК 21 ове године конкурише код општине  са два пројекта, за традиционалну манифестацију поводом расписивања конкурса и штампања Изворника и другим за штампање једне ауторске књиге члану КК 21. Финансијски план и допуне су једногласно изгласани.

Милош Сакић је дао неопозиву оставку на место председника Књижевног клуба 21, због обавеза на послу и путовања за Смедерево.  После дискусије многих чланова и разних предлога, усвојено је да Љиљана Милосављевић, досадашњи секретар клуба буде ВД председник, а Ана Миладиновић обавља функцију ВД секретара до редовних избора.

Никола Перић се укључује у послове благајника који обавља Живомир Стевановић. А Тања Радивојевић ће бити члан Надзорног одбора уместо преминуле Надежде Михајловић. Управни одбор који су сачињавали Милош  Сакић, Љиљана Милосављевић, Илија Веселинов, Мирослав Павловић и Милко Стојковић, допуњен је Аном Миладиновић и Миодрагом Милуновићем, а све у циљу ефикаснијег рада у јубиларној години трајања клуба.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/odrzana-vanredna-skupstina-knjizevnog-kluba-21-u-smederevskoj-palanci/