ОДРЖАНА XIV СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

Синоћ је у малој сали СО Паланка одржана 14. седница Оштинског већа. На Дневном реду се нашло 6. тачака а Предлог Одлуке о буџету Општине Смедеревска Паланка за 2017.годину је најважнија тачка о којој су чланови већа расправљали.

Друга тачка је била  Утврђивање предлога Кадровског плана запослених у Општинској управи Општине Смедеревска Паланка, затим се одлучивало о Програму уређивања грађевинског земљишта, изградње и одржавања комуналне инфраструктуре у Општини Смедеревска Паланка са Финансијским планом за 2017.годину. Четврта тачка је била доношење Одлуке о образовању и именовању жалбене комисије у Општини Смедеревска Паланка.

Пета тачка је била Одлука о заузећу јавне површине за постављање тезги у главној улици за продају Новогодишњих и Божићњих поклона и шеста тачка разно.

Пошто су састанци Општинског већа и даље затворени за новинаре мораћемо да сачекамо извештај скупштинске службе о закључцима и одлукама са овог већа.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/odrzana-xiv-sednica-opstinskog-veca-opstine-smederevska-palanka/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Неко са стране on 12/12/2016 at 14:24

  Oвај Драган Милић поднео оставку а и даље прима начелничку платуа, а шта тек рећи за Миру Возић.То што је омладина побегла за Београд , Нови Сад и у иностранство никоме ништа.Направили су од Паланке праву касабу.

  То су прави гробари Паланке.

  • lemi on 11/12/2016 at 08:51

  A grejanja nema 🙂

   • GK on 11/12/2016 at 18:16

   А где је мутава Мира Возић.А овај шљампави Драган Милић поднео оставку а и даље на функцији.Још само да се Кењави врати.

    • Др on 11/12/2016 at 18:37

    Oвај Лабус је доктор науке и за Миру Возић и за несрећног Драгана Милића

Komentari su onemogućeni.