„ОЛГИНИ ЕТВИНЕРИ“ НИЖУ УСПЕХЕ И У ОВОЈ ГОДИНИ

Etwinning тим наше школе успешно је започео ову школску годину оснивањем etwinning клуба ’’ОЛГИНИ ЕТВИНЕРИ’’. Секцију воде Јасмина Милићевић, Ана Вучељић и Слађана Вукосављевић, а група од десеторо ученика петог и шестог разреда реализује вршњачку едукацију и координацију Etwinning пројектних активности у школи.

Учешће наших ученика и наставника у Etwinning пројекту 3R- REDUCE, REUSE, RECYCLE који је реализован са партнерским школама из Хрватске, БиХ и Словеније резултирао је добијањем две националне и две европске ознаке квалитета. Рад на пројекту је настављен и ове школске године.

Наши млађи етвинери су пренели поздраве и лепе жеље за предстојеће празнике деци и наставницима из партнерских школа путем Zoom апликације и приказали свој новогодишњи кутак израђен од рециклажног материјала. У оквиру пројеката CHILD TRAVELLER и HOLIDАY MAGIC -NEW YEAR AND CHRISTMAS WISHES разменили су празничне поздраве на језицима партнерских земаља: Румунијe, Грчкe, Шпанијe, Италијe, Немачкe, Словенијe, Литванијe и Турскe.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/olgini-etvineri-nizu-uspehe-i-u-ovoj-godini/