ОПШТИНА ВЕЛИКА ПЛАНА ДОБИЛА СРЕДСТВА ОД МИНИСТАРСТВА ЕНЕРГЕТИКЕ ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈУ ШКОЛЕ У ЛОЗОВИКУ

У Београду је у четвртак 8. новембра потписан уговор између Министарства рударства и енергетике и општине Велика Плана на 15.307.565,62 динара за пројекат „Енергетска санација објекта ОШ Радица Ранковић у Лозовику“.  Од 125 милиона колико је министраство издвојило за пројекте,  општина Велика Плана  је добила највећи износ, а новац је добило још 13 локалних самоуправа.

Антић је истакао да је Министарство добило снажну подршку и председника Србије Александра Вучића и премијерке Ане Брнабић, али и Министарства финансија да се учине далеко снажнији кораци у правцу енергетске ефикасности.

Средства за 2018. су добили и Осечина, Крупањ, Ириг, Краљево, Крагујевац, Ћуприја, Велика Плана, Свилајнац, Кањижа, Бела Паланка и Књажевац, а Антић је истакао да је протеклих неколико година направљено много важних, пионирских корака у промоцији енергетске ефикасности.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/opstina-velika-plana-dobila-sredstva-od-ministarstva-energetike-za-rekonstrukciju-skole-u-lozoviku/