ОРЈЕНТИРЦИ ЈАСЕНИЦЕ ТАКМИЧАРСКУ СЕЗОНУ ЗАВРШИЛИ КАО ДРУГИ У СРБИЈИ

За 37 такмичара Орјентиринг клуба Јасеница минулог викенда је завршена такмичарска сезона.  Паланачки орјентирци су сезону завршили на другом месту у Србији, од 30 екипа које се такмиче, одмах иза ОК Победа.

На Појединачном првенству у спринту на средњим и дугим дистанцама ОК Јасеница има три првака, седам других места и пет трећих места. На  Првенству Србије у комбинацији у генералном пласману освојено је  једно прво, једно друго и три трећа места. Првопласирани је Миодраг Радисављевић, другопласиран је Михајло Чабраја и трећепласиране су девојчице Аница Стојановић и Јована Талијан и од дечака Никола Талијан.

У минулој сезони орјентирци су освојили чак 106 медаља, 23 златне, 47 сребрних и 36 бронзаних. Поред домаћег првенства орјентирци Јасенице су учествовали и на многим међународним такмичењима на којима су освојене бројне награде. Поред такмичења показали су се и као одлични организатори многих такмичења међу којима је најпознатије Копаоник опен.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/orjentirci-jasenice-takmicarsku-sezonu-zavrsili-kao-drugi-u-srbiji/

1 comment

    • Sale on 26/10/2017 at 08:49

    Bravo, cestitke za Marsovca i ekipu

Komentari su onemogućeni.