ОШ „НИКОЛА ТЕСЛА“ ДОБИЛА ИНФОРМАТИЧКИ КАБИНЕТ У АКЦИЈИ ТЕЛЕКОМА „СТВАРАМО ЗНАЊЕ“

На званичној Фејсбук страници мтс Твој свет завршено је гласање за основне школе које ће Телеком Србија, у оквиру пројекта „Стварамо знање“ опремити модерним информатичким кабинетима.

Захваљујући вашим гласовима и подршци нашег портала међу 20 добитника налази се и ОШ „Никола Тесла“ из Голобока.

Више од 100.000 гласова грађана допринело је одабиру 20 школа широм Србије које ће бити награђене вредном рачунарском опремом. Списак награђених школа можете наћи на овом линку.

Пројекат „Стварамо знање“ реализује се уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја које је предложило 40 основних школа које ће учествовати на конкурсу.

Предложене школе биле су подељене у четири географске регије како би награде биле равномерно расподељене.Пројекат „Стварамо знање“ део је кровног програма Телекома Србија „Покрећемо покретаче“ који оснажује институције и појединце да у свом окружењу покрећу позитивне промене и мотивишу друге да крену тим путем.

Поред опремања информатичких кабинета, чији је циљ подизање дигиталне писмености код деце и обезбеђивање модерних услова за раст и развој, компанија улаже у све покретаче нових и бољих друштвених промена и кроз пројекте „мтс апп конкурс“ и „мтс стартап убрзање“ јер снажно верује да стабилна подршка на самом почетку може да им олакша пут до нових сазнања и буде пресудна за њихов даљи развој.

Пројекат „Стварамо знање“ покренут је прошле године поводом 20 година постојања компаније Телеком Србија, а његов квалитет и успех најбоље потврђује и Светосавска награда коју је компанија добила за изузетан допринос и континуирано улагање на пољу образовања.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/os-nikola-tesla-dobila-informaticki-kabinet-u-akciji-telekoma-stvaramo-znanje/