ОСАМ ПРЕДСТАВНИКА ПАЛАНКЕ НА ФИНАЛУ ШКОЛСКЕ АТЛЕТИКЕ У НОВОМ ПАЗАРУ

 У Ћуприји је у среду 9. маја одржано финале четири округа у школској атлетици. Нашу општину и уједно подунавски регион представљало је двадесет такмичара. Једина екипа је била ОШ ХРШ у женској конкуренцији.
Победници ( осморо такмичара) у појединачној конкуренцији ће се такмичити на финалу школске атлетике у Новом Пазару 15.05. Екипа ХРШ-а заузела је друго место и они неће наступати на финалу.
Победници по категоријама и дисциплинама:
Дуња Будимир ( 3.96 мет.) у скокуудаљ у конкуренцији 1.-4. разред и Павле Митровић у бацању вортекса ( 36.00 мет.) такође у конкуренцији 1.-4. разред.
Мила Милосављевић у скокуудаљ ( 4.96 мет.,лични рекорд), у конкуренцији 5.-6. разред, Матеја Тодоровић на 60 мет. и Бранко Басарић на 600 метара у конкуренцији 5.-6. разред. Вељко Кремић (ОШ Олга Милошевић)1. место у бацању кугле 5-6 разред.
Нађа Станојевић у скокуудаљ и Тијана Димић на 600 метара у конкуренцији 7.-8. разред.
Ивана Ђурић у скокуудаљ у конкуренцији средњих школа. 

Сви су дали свој максимум и били веома пожртвовани, али на крају само најбољи иду у финале.Као и ранијих година, центар за развој спорта је организовао одлазак наших ђака и такмичара на ово такмичење и биће главни организатори одласка на финале у Нови Пазар . Наша општина има чиме да се поноси.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/osam-predstavnika-palanke-na-finalu-skolske-atletike-u-novom-pazaru/