ОТВОРЕН КОНКУРС У ОКВИРУ ПРОГРАМА „ШКОЛЕ ЗА 21 ВЕК“

Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Бритисх Цоунцил покренули су трогодишњи регионални програм подршке „ Школе за 21. век“ за развој капацитета основних школа у Србији и другим земљама Западног Балкана како би својим ученицима омогућиле да стекну вештине од суштинског значаја за остваривање позитивног доприноса култури и привреди 21. века.
Све основне школе из Србије позване су да се прикључе овом програму путем образца за онлајн пријаву на сајту British Council a.
Директори школа и наставници из сваке од десет одабраних школа ће проћи кроз обуку како би уврстили кључне вештине у процесу учења код ђака. Такође, свака ће од одабраних десет школа добити Мицро:бит рачунаре и учествовати у другим активностима овог програма.
Овај програм ће се спроводити паралелно са општим наставним планом и програмом у циљу развоја вештина као што су дигиталне вештине, вештине решавања проблема и критичког размишљања, које су ученицима неопходне за успешну каријеру на радном месту или за наставак образовања.

Рок за пријаву је 30. новембар 2017. године.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/otvoren-konkurs-u-okviru-programa-skole-za-21-vek/

2 comments

    • Дон Кихот од Паланке on 22/11/2017 at 10:05

    СКОЛЕ ЗА 21. ВЕК?????

      • Skole on 23/11/2017 at 09:19

      A ko je Skole? Taj za 21. vek.

Komentari su onemogućeni.