ОТВОРЕН МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЕТНО ХРАНЕ И ПИЋА НА БЕОГРАДСКОМ САЈМУ-УЧЕСТВУЈУ И ПРЕДСТАВНИЦИ НАШЕ ОПШТИНЕ

Најзначајнија регионална смотра традиционалних и репрезентативних прехрамбених производа, на којој је изложено више од две хиљаде различитих производа – националних специјалитета, отворена је на Београдском сајму и трајаће до суботе, 25. новембра. Реч је о 12. Сајму етно хране и пића, на коме су, поред домаћих, присутни и излагачи из Грчке, Индије, Републике Српске и других земаља.

По традицији на сајму учествују и представници из наше општине а то су Земљорадничка задруга Азања и Винарија „Маџић“ који су изложили на штанду део производа који се израђују у нашој општини.

Сајам етно хране и пића одржава се под покровитељством Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде и Града Београда, а произвођачи ће се представити уз подршку Привредне коморе Србије, Задружног савеза Србије, државних институција, локалних самоуправа, различитих удружења, туристичких организација или самостално.

Циљ манифестације најбоље се види из самог слогана под којим се Сајам одржава – „Утемељење робне марке етно производа“. Идеја је да се афирмишу традиционални производи као прворазредни тржишни и извозни артикли, али и да се промовишу бројни производи који су неформално већ део домаће туристичке понуде.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/otvoren-medjunarodni-sajam-etno-hrane-i-pica-na-beogradskom-sajmu-ucestvuju-i-predstavnici-nase-opstine/

2 comments

  • zlaja on 24/11/2017 at 19:22

  Baš me interesuju koji su rezultati ove „promocije“
  U stvari znam.
  Burza se popravio jedno par kg

  • Sss on 23/11/2017 at 21:57

  Jel moguće da Palanka nema nekog normalnog da je predstavlja na sajmu , godinama, nego šalju nepismenog čoveka iz Azanje koji koristi dva padeža u svom govoru?!?

Komentari su onemogućeni.