ПАЛАНАЧКИ АФОРИСТИЧАР МИЛКО СТОЈКОВИЋ ОСВОЈИО ЗЛАТНУ ПЛАКЕТУ НА ФЕСТИВАЛУ ХУМОРА И САТИРЕ У РАКОВИЦИ

Паланачки афористичар, члан Књижевног клуба 21, Милко Стојковић, освојио је златну плакету и Сатирични штап за своје афоризме на Другом Фестивалу хумора и сатира „Велика празнина за велики лет“ који је одржан у Центру за културу и образовање у Раковици.

Преко три стотине радова приспело је из земаља у окружењу и широм Србије који су конкурисали  у областима карикатуре, кратке приче, песме и афоризма.

Стручни жири у саставу: академик Павле Kовачевић, Александар Чотрић и Витомир Теофиловић, за сваку област изабрао је радове за похвалу и победничке радове.

Проглашење резултата конкурса и свечано уручење похвала и награда одржано је другог дана фестивала 17. новембра.  Драмска уметница Рада Ђуричин је говорила награђене песме, кратке приче и афоризме.

Афористичар и председник жирија фестивала академик Павле Kовачевић, истакао је да особеност овог фестивала лежи у одабиру радова који поред критичког приступа имају духовни, племенит и мудар однос према свету и животу.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/palanacki-aforisticar-milko-stojkovic-osvojio-zlatnu-plaketu-na-festivalu-humora-i-satire-u-rakovici/