ПАЛАНАЧКИ ФУТСАЛЕР МАРКО РАДОВАНОВИЋ ПОСТИГАО ХЕТ-ТРИК НА УТАКМИЦИ ПРОТИВ ХЕЛАСА

Паланачки футсалер Марко Радовановић са успехом игра у Славији из Прага, Након хет-трика на утакмици против Хеласа из Брна у оквиру 7. кола Чешке Футсал  лиге Радовановић је за Футсалбалкан.цом  дао следећу изјаву:

Поздрав свима у Србији!!!

Што се тиче последње утакмице, добили смо Хелас из Брна 7:6, и тренутно смо четврти на табели са освојених 15 бодова из 7 утакмица.

Kао што сте споменули, наступам за футсал клуб Славиу из Прага. На овој утакмици сам постигао 3 гола, иначе свој други хет-трик од када сам овде, а дошао сам у јануару месецу 2019.године.

Иначе прошле сезоне, у клубу је било 4 Србина, а сада само 2, тренер Божовић и ја. Напомињем да је лига у Чешкојј јако квалитетна, има 4-5 озбиљне екипе где се веома добро и много улаже, и из године у годину су све јачи клубови а самим тим и лига. По мом мишљењу најбоље две екипе су Спарта и Ера Пак, док су ту још Сварог Теплице и Плзен и наравно ми!!! Екипа Славиа!!!

Праг је веома леп град, добро се осећам овде, прихваћен сам на најбољи могући начин и надам се да ће тако и остати у будуцности.

Извор: www.futsalbalkan.com

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/palanacki-futsaler-marko-radovanovic-postigao-het-trik-na-utakmici-protiv-helasa/