ПАЛАНАЧКИ ГИМАНЗИЈАЛЦИ ПРВАЦИ У ОРЈЕНТИРИНГУ ЗА СРЕДЊЕ ШКОЛЕ

У Београду, на Kошутњаку, данас 10.05.2019-е године одржано је школско првенство Србије у оријентирингу. Чланови ПОСK Јасеница, у веома јакој конкуренцији, уз учешће преко 160 такмичара из 35 градова из читаве Србије, наступали су за своје школе из Смедеревске Паланке и Велике Плане.
Паланачка Гимназија је освојила је екипно Прво место у конкуренцији средњих школа у саставу: Софија Банковић, Јована Талијан, Вања Мијатовић и Никола Талијан.
У појединачној конкуренцији Никола Талијан је заузео друго место а Вања Мијатовић 4 место док је код девојчица Софија Банковић заузела 4 место а Јована Талијан је била 5!
У конкуренцији млађих основаца Марко Марковић је заузео 3 место а у конкуренцији старијих Миљана Марковић је освојила друго место!
Такође похваљујемо и наступ осталих младих чланова нашег клуба, посебно најмлађих чланова који су ове године тек завршили школу оријентиринга а успешно репрезентовали своје основне школе, и то ОШ Херој Радмила Шишковић и ОШ Олга Милошевић
која је први пут ове године имала своје представнике на овако великом такмичењу!

ПОСК ЈАСЕНИЦА

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/palanacki-gimanzijalci-prvaci-u-orjentiringu-za-srednje-skole/