ПАЛАНАЧКИ МАРАТОНЦИ ТРЧЕ ЗА АНАСТАСИЈУ

Девојчица Анастасија Стојановић која има 9 година, болује од ретке болести крви, апластичне анемије и ускоро ће јој бити урађена трансплантација коштане сржи. Због специфичности ове болести, дуге припреме за трансплантацију и одвођења даваоца тромбоцита, породица Стојановић принуђена је да готово сваког дана путује из Смедеревске Паланке за Београд, што финансијски исцрпљује породицу.

Овим путем вас позивамо да се укључите у хуманитарну акцију прикупљања новчаних средстава за породицу Стојановић, ради лечења ћеркице Анастасије, донацијом у висини 100 динара за сваки километар који ћемо трчати на Новосадском ноћном маратону.

Александар Марковић и Вишња Мулахметовић трчаће маратон 42 километра. Марија Зековић, Владан Живанчевић, Милица Бојовић и Иван Радојевић трчаће полумаратон 21 километар. Нудимо вам укупно 168 километара које ћемо истрчати у суботу увече 22. јуна у Новом Саду, од 20 часова. Молимо вас да уплате вршите директно на рачун породице, а обавештење путем друштвене мреже или мессенгер пошаљете нама са назнаком за ког тркача и који километар.

Подаци за уплату:
Прималац: отац Зоран Стојановић, ул. Руска бр. 2, 11420 Смедеревска Паланка, тел. 0611345953
Број текућег рачуна 160-0300100162745-45 Банка Интеса

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/palanacki-maratonci-trce-za-anastasiju/