ПАЛАНАЧКИ НАПРЕДЊАЦИ НА ДАНАШЊОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ ЗА МЕДИЈЕ ИСТАКЛИ ЈЕДИНСТВО И ЗАЈЕДНИЧКИ РАД У ИНТЕРЕСУ ГРАЂАНА

Нема интересних групација и подела унутар паланачких напредњака, заједнички радимо на спровођењу програма и политике СНС у општини Паланка, као би подигли квалитет живота свих грађана општине порука је Топлице Пинтровића и Петра Милића са данашње конференције за медије која је одржана у просторијама ОО СНС у присуству свих повереника месних одбора ОО Смедеревске Паланка.

Говорећи о активностима странке у претходном периоду и плановима за наредни период, Милић и Пинторовић су истакли да желе да ставе тачку на приче о правим и лажним напредњацима и да нема времена да се баве таквим причама због целокупног стања у коме је општина.

„У СНС постоји потпуно јединство. Уједињени смо сви око једне политике и око нашег председник и премијера Александра Вучића који је Србију повео путем опоравка и економског напретка. Следимо његов пут и сви заједно радимо на опоравку наше општине. Не бежимо од проблема и од одговорности као што то раде они који су упропастили и опељешили нашу Општину и довели је до руба пропасти.. Договарамо се и радимо на решавању проблема“ истакао је Милић.

Пинтровић је нагласио да је ДС упропастио нашу општину и да уместо сви положе рачуне о томе они се баве политиком и кадровима у СНС пласирајући разне неистине.

„Странка је жив организам и нормално је да постоје понекад размимоилажења око организације и функционисања појединих ствари, то не значи сукоб и поделу већ разговор и договор око проналажења заједничког решења. Заједно радимо, како би нашу општину извукли из кризе и повели је путем опоравка. Председник наше странке и премијер Александар Вучић, урадио је огроман посао за Србију, економски је оснажио, отворио за инвеститоре, циљ нам је да и ми нашу Општину оснажимо како би живели боље и квалитетније. Проблема је много и свесни смо да не може све преко ноћи, али заједничким снагама, договорима, корак по корак решавамо проблеме“ истакао је Пинторовић.     

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/palanacki-naprednjaci-na-danasnjoj-konferenciji-za-medije-istakli-jedinstvo-i-zajednicki-rad-u-interesu-gradjana/

5 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • ZOKI on 10/02/2017 at 08:23

  Bravo!!! Ne dozvolite da vam lova udje u sve pore, najbitnija je Palanka i njeni zitelji, uredimo je da postane bolje mesto za zivot i zabavu!!!

  • mile on 09/02/2017 at 17:59

  E sad smo gotovi nacisto!

  • Ljubisa on 09/02/2017 at 16:54

  Meni je zao ovog grada a sa druge strane zalim prethodnu a i sadasnju vlast,potrebna je promena mentaliteta malogradjanstva kod ljudi koji dolaze do vlasti u ovom gradu.

  • Вера on 09/02/2017 at 15:15

  Веровали смо у овакав исход, јер представља рационално решење, на жалост свих који су очекивали самоуништење СНСа.

  • Срамота on 09/02/2017 at 15:09

  Хоће ли почети и нешто да се ради? Дајте више те тротоаре у центру града, поломисмо ноге. Свака част за уклањање јелке, онакво ругло више никад не треба поставити.

Komentari su onemogućeni.