ПАЛАНАЧКИ ПЧЕЛАР ДР МИЛАН МАТЕЈИЋ КАНДИДАТ ЗА ЧЛАНА ИО СПОС-а

sdr

Дана 27. октобра 2019. године, на састанку делегата Скупштине СПОС-а са територије подунавско-браничевског региона, изабран је кандидат за члана Извршног одбора СПОС-а са овог региона. Са 91,67% гласова присутних делегата, за кандидата за члана ИО СПОС-а изабран је др мед. Милан Матејић из Смедеревске Паланке. Имао је једног противкандидата.

Да подсетимо, сходно Статуту СПОС-а, кандидати за чланове ИО СПОС-а се бирају на регионалним седницама делегата Скупштине СПОС-а, а на Скупштини СПОС-а се само верификује јединствена листа свих изабраних кандидата у свим регионима, чиме Скупштина СПОС-а само потврђује изборе на нивоу региона, и када сви кандидати предложени од стране региона и званично постају чланови Извршног одбора СПОС-а.

У часопису „Српски пчелар“ за октобар 2019. године, на 632. страни, објављен је списак датума, локација и времена одржавања свих 14 регионалних седница делегата Скупштине СПОС-а, на којима се бирају кандидати за чланове ИО СПОС-а сваког региона.

Извор ПД ЈАСЕНИЦА

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/palanacki-pcelar-dr-milan-matejic-kandidat-za-clana-io-spos-a/

3 comments

    • Danilo on 10/11/2019 at 16:17

    A što nepišete da Zoran Stojkovac opštinski pravobranilac ima poreski dug preko 6 milona dinara ( može se proveriti na sajtu Poreske uprave)?

    • Куку и Леле on 08/11/2019 at 13:14

    Бар напиши шта ти је то СПОС?

    1. Савез пчеларских организација Србије

Komentari su onemogućeni.