ПАЛАНАЧКИ УЧЕНИЦИ И НАСТАВНИЦИ НАГРАЂЕНИ ОД ДРУШТВА ЗА СРПСКИ ЈЕЗИК

Друштво за српски језик и књижевност за Подунавски округ организовало је у суботу, 1. јуна 2019. године, у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању Смедерево,традиционални свечани скуп поводом завршетка такмичарског циклуса.

Том приликом Друштво за српски језик и књижевност за Подунавски округ наградило је дипломама и вредним књигама ученике основних и средњих школа који су освојили прво, друго или треће место на окружном нивоу такмичења из књижевности (Kњижевна олимпијада) и на окружном нивоу такмичења из српског језика и језичке културе. Такође, су похваљени и награђени наставници који су ученике вредно припремали за такмичења учећи их да воле књижевност и да негују српски језик, правопис и језичку културу.

Свечаности су присуствовали и представници основних и средњих школа из Смедеревске Паланке који су постигли запажене резултате на овим такмичењима.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/palanacki-ucenici-i-nastavnici-nagradjeni-od-drustva-za-srpski-jezik/