ПАЛАНАЧКИ „ЗЕЛЕНИ АМБАСАДОРИ“ НА ЈЕДНОДНЕВНОЈ ОБУЦИ ПИСАЊА ПРОЈЕКТА

У Пожаревцу је 1. августа одржан једнодневни Семинар за унапређење пројектних идеја, које су послате на Конкурс у оквиру програма Млади су закон, који финансира Министарство омладине и спорта, спроводи Омладина Јазаса Пожаревац, а партнер је и Канцеларија за младе Смед. Паланка.

На семинару су учествовали представници петнаест омладинских група са територије Подунавског и Браничевског округа, међу којима и неформална омладинска група „Зелени амбасадори“ из Смед. Паланке, чији је предлог пројекта прошао први круг конкурса.

Том приликом вршена је и обука из планирања, креирања и писања пројеката. Наше две младе представнице су на семинару стекле нова искуства, и конкретна знања око управљања пројектом, што ће пренети и на остале чланове групе, како би идејни предлог свог пројекта дорадили и начинили дефинитивну верзију.
Упркос великим врућинама, тим се ових дана састајао у просторијама Канцеларије за младе из Смед. Паланке и разматрао неке додатне детаље, а обављен је и онај већи део посла око самог попуњавања формулара и пријава за други круг Конкурса.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/palanacki-zeleni-ambasadori-na-jednodnevnoj-obuci-pisanja-projekta/